Unde să călătorești vara în luna iunie?

Luna Iunie se apropie cu pași repezi și a venit vremea să afli care destinațiile ideale de călătorie pentru această perioadă. Fie că vrei să beneficiezi de un climat plăcut, fie vrei să descoperi evenimente majore, să aflăm împreună unde poți călători în luna Iunie.

Vizitează Malaga înainte de instalarea caniculei
Dacă visezi să vizitezi Andaluzia însă canicula te-a împiedicat de cele mai multe ori, o călătorie în luna iunie pare soluția perfectă. Timpul va fi frumos permițându-ți să descoperi cele mai frumoase locuri din oraș.

Trebuie să vizitezi neapărat Alcazaba, o fortăreață conectată de castelul Gibralfaro printr-o potecă. De asemenea, trebuie să vizitezi grădina botanică Conception, un loc superb în care vegetația este regină. Dacă este prea cald, îndreaptă-ți pașii spre plaja Fabrica de Cemento sau spre plaja Guadalhorce.

Un sejur la porto pentru a-l sărbători pe Sf. Ioan Botezătorul
Porto este un oraș estival, un oraș al soarelui, ideal de vizitat la începutul lunii iunie. De asemenea, în luna iunie se sărbătorește Sf. Ioan Botezătorul sau Sao Joao, cel mai mare seveniment din oraș.

Sărbătoarea se pregătește pe toată durata lunii iunie și are loc între 23-24 iunie. Porto devine brusc un oraș animat și lasă loc dansului, animațiilor, concertelor gratuite și focurilor de artificii.

Bristol pentru a asista la festivalul Glastonbury
Vizitând orașul Bristol în luna iunie vei împușca doi iepuri odată. Astfel, vei avea ocazia să vizitezi un oraș fermecător și să asiști la festivalul Glastonbury, un eveniment major în regiune. Acest festival muzical este unul din cele mai bune festivaluri din Marea Britanie.

Vizitează în Bristol podul suspendat Clifton, un pod magnific al cărei construcție a fost finalizată în 1864 și oferă o panoramă superbă asupra regiunii. Nu trebuie să ratezi nici Millenium Square, cea mai mare piață din centrul orașului care te va surprinde cu siguranță prin arhitectura și statuile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *