Top seriale de urmărit din decembrie pe Netflix

Se pare ca platforma Netflix va celebra sfarsitul anului 2019 si inceputul anului 2020 cu cea mai frumoasa lista de seriale. Astfel ca abonatii vor putea sa descopere unele noutati precum « The Witcher » si noi sezoane din cele mai populare seriale precuum « You ».

V- Wars. Se pare ca actorul Ian Somerhalder inca nu a inceheiat-o cu vampirii. La doi ani dupa finalul serialului “The Vampire Diaries”, actorul poate sa afie admirat pe Netflix intr-un serial in care oamenii sunt victimele unui virus care ii transforma in creaturile noptii. Mai ales cel mai bun prieten al sau. Si vechiul Damon Salvatore are aici rolul lui Luther Swan care va face orice pentru a gasi un remediu si pentru a salva ce mai ramane din umanitate.

Triad Princess. In timp ce lucreaza drept garda de cors a unei celebritati, fiica unui barbat celebru, se indragosteste de o vedeta de televiziune.

The Witcher. Atentie, Geralt de Riv va putea fi admirat in luna decembrie pe Netflix. Personajul erou din romanul autorului polonez Andrzej Sapkowski are propria sa adaptare pe platforma cu Henry Cavill in prim plan. Serialul, unul magic, dar si foarte sumbru in acelasi timp va putea fi urmarit incepand cu data de 20 decembrie, cu un prim sezon de opt episoade. Iar sezonul cu numarul doi a fost deja comandat.

Lost in Space, sezonul 2. in Ajunul Craciunului, eroii din serialul SF revin in forta. Sezonul cu numarul 2 revine in forta exact pe 24 decembrie cu 10 episoade.

YOU. Joe Goldberg revine in forta…stalkerul/psihopatul/criminalul in serie revine in forta pentru un nou sezon 2 si pare sa aiba o noua victima. Dupa Beck in sezonul 2 a pus ochii pe un nou personaj, interpretat de catre Victoria Predetti si care se numeste Love Quinn. Va putea fi urmarit din data de 26 decembrie.

Le Bazar de la Charité. Un mini serial francez care este deja difuzat pe TF1 si care va ajunge si pe Netflix in 26 decembrie. Pe TF1 a avut un succee maxim si se pare ca Netflix spera la acelasi lucru.

Fast&Furious- Spy Racers. Serialul animat derivat de la celebra franciza cinematografica soseste pe Netflix, cu Tyler Posey in rol principal. Acesta isi va imprumuta vocea tanarului erou care o va lua urmele lui Dominic Toretto, Vin Diesel. Acesta va aparea pe Netflix tot pe 2 decembrie.

Lasă un răspuns