Top seriale care au marcat anul 2019

Percutante, emotionante, amuazante sau tragice… aceste noi seriale sau sezoane de la seriale au fost difuzate in acest an. Au lasau urme in memoria noastra si au hranit insomniile noastre…iata deci care sunt cele mai frumoase seriale care au marcat anul 2019.

Years and years. Un serial vizionar, acesta este cel care isi imagineaza cum evolueaza sau involueaza societatea britanica dupa socul iesirii din Uniunea Europeana. In fata dezvoltarii populismului si prabusirii economiei, o familie britanica se destrama si ne atinge din plin inima.

Unbelievable. Inspirat dintr-o poveste adevarata, infernul trait de adolescenta de 18 ani Marie Adler, este cu adevarat patrunzator si emotionant. Violata de un necunoscut si hartuita mai apoi de catre politisti, aceasta esta acuzata de marturie falsa. Un scenariu beton si interpretari de neuitat ale actorilor.

Chernobyl. Inca de la prinele imagini realiste, angoasa este din ce in ce mai mare, lasand loc terorii sa se propage la fel ca si cenusa reactorului nuclear de la Chernobyl. Catastrofa s-a petrecut acum 33 de ani. In spatele unui secret al Statului Rus, se ascunde cea mai grava criza ecologica si umana a istoriei.

Sex Education. Am ras cu lacrimi alaturi de cei doi eroi. Il avem pe Otis, un adolescent foarte timid, fiul unui sexolog, care face bani de buzunar, dandu- se drept Mister Sex si pe cel mai bun prieten al sau, Eric, foarte mandru de faptul ca este gay. Un umor irezistibil, in ciuda unor lucruri care deranjeaza.

Fleabag. Este colerica, ne emotioneaza si este obsedata de sex. Eroina principala din Fleabag este minunata in cele doua sezoane ale serialului. O oda british adusa excentricitatii.

Suburra sezonul 2. Un serial italian impresionant care aduce laolalta ceva ce nu vedem prea des-mafia si biserica, statul, gastile locale si promotorii imobiliari.

Succession, sezonul 2. Un joc de putere si o multime de neintelegeri in familie. Acest serial este mai sarcastic decat Dynasty si nu atat de siropos ca si Dallas. Succession este un serial care spune povestea declinului unui magnat al presei in era Trump. Iar cei patru urmasi ai sai se vor bate pana la moarte pentru a+l succeda la conducerea imperiului pe care l-a construit.

Hippocrate. Un vechi medic, Thomas Lilti terce in spatele camerei si spune mai multe despre experientele sale in lumea medicilor. Un serial medical cu personaje vibrante confruntate cu probleme de viata si de moarte.

Lasă un răspuns