Stowaway, un nou film SF de pe Netflix

Platforma Netflix adora genul SF, fie ca este vorba despre filme, fie ca este vorba despre seriale. Si vine cu o noua propunere, Stowaway, care urmareste cum o expeditie pe Marte devine o adevarata catastrofa.

Un pasager clandestin este descoperit intr-o nava spatiala care merge inspre planeta Marte. Echipajul se afla insa prea departe de Pamant pentru a se reintoarce si ii lipseste insa si resursele alimentare.

Astfel ca, cei trei de la bord, isi dau seama ca mai este cineva cu ei, Michael. Este un tehnician Nasa, foarte amabil, dar care nu are nimic de-a face cu misiunile in spatiu. Prea tarziu, iata ca este imbarcat intr-o misiune pentru doi ani. Stupoare in randul echipajului, care va trebui sa faca echipa sau sa primeasca acest invitat de ultim moment. Si nu au cum sa se reintoarca, chiar daca Michael isi doreste asta. Si pe drum, misiunea va avea o turnura neasteptata atunci cand un sistem al vasului spatial se va strica iremediabil. De fapt, Michael este cel care a deteriorat din greseala sistemul de supravietuire al vasului.

Si drept consecinta, nu va exista destul oxigen pentru cei din echipaj. Si comandantul Marina Barnet va trebui sa aleaga cu camarazii sai care este cea mai buna decizie de luat. Si cum resursele devin din ce in ce mai putine si reusita misiunii pare acum un lucru imposibil, echipajul trebuie sa ia cea mai grea decizie, imposibila chiar…

Filmul se bazeaza pe cel mai solid casting. Shamier Anderson va fi Michael, Toni Colette este cea care va conduce toata lumea, Anna Kendrick este medicul si Daniel Dae Kim va avea rolul unui biolog.

Joe Penna stie cum sa metina tensiunea in acest film si demonstreaza inca o data ca misiunile pe Marte nu sunt cea mai buna idee….

Lasă un răspuns