Când vor înceta anomaliile din țara asta?

Înainte să încep scrierea propriu-zisă a acestui articol am făcut o scurtă recapitulare în mintea mea a anomaliilor din țara asta pe care le-am văzut în ultima vreme în viața de zi cu zi, pe net și la tv și am ajuns pentru a mia oară la concluzia că România a coborât jos, foarte jos iar ca să o mai salvăm e nevoie de multă muncă dar cred că încă s-ar mai putea dacă românii ar fi mai conștienți de ceea ce se întâmplă și mai uniți (în cuget și-n simțiri).

Vedem parlamentari hoți, vedem hoți de rând care fură ca să trăiască, vedem hoți străini care ne-au lăsat fără păduri și fără o bună parte din pământuri și totodată vedem oameni nepăsători. Nimeni nu ia atitudine cu privire la nicio astfel de anomalie. Ce faci când te duci la magazin și nu primești bon fiscal? Taci din gură, dacă o să-ți zică vânzătoarea ceva rău că-l ceri? Deși ăsta a fost doar un mic exemplu merge totuși pe modelul marilor furăciuni din țara asta, știți vorba ”cine fură azi un ou, mâine va fura un bou.”

De ce oare românașii noștrii pleacă să muncească în alte țări? Exact! Pentru că aici nu mai au unde și ce să muncească, grosul a fost furat. Îi acuz totuși că nu au rămas să lupte, atât cât pot, în încercarea de a schimba lucrurile în bine. O singură persoană nu are nicio putere, dacă ne vom uni cu toții abia atunci vom începe să ne redresăm și să ne îndreptăm pe drumul cel bun însă până nu îi dăm jos pe liderii anomaliilor nu rezolvăm nimic.

În încheiere vă mai întreb și pe voi ce credeți, România mai poate fi salvată? Mai avem vreo șansă să ajungem iar ”grânarul” Europei, să nu mai existe oameni fără locuri de muncă și lumea să nu mai fie nevoită să plece în alte țări la muncă?

Lasă un răspuns