A Quiet Place Part II – ultimul trailer a sosit

Amanat de mai multe ori din cauza crizei sanitare, A Quiet Place Part II urmeaza sa fie lansat in curand. Continuarea acestui succes din 2018 urmeaza sa fie lansata pe data de 16 iunie. Pentru a ne face sa mai avem putina rabdare, un ultim trailer tocmai a fost lansat.

A Quiet Place Part II – o continuare extrem de asteptata

A Quiet Place a fost un veritabil fenomen la lansare, cu 340.9 milioane de dolari in box-office-ul mondial si o multime de critici pozitive atat din partea publicului cat si din partea presei. John Krasinski si-a imaginat o lume post-apocaliptica in care oamenii sunt practic redusi la tacere pentru a nu trezi monstri orbi cu auzul supradotat. La cel mai mic zgomot incep problemele pentru oameni.

A doua parte va aprofunda universul facand apel la Emily Blunt, Millicent Simmonds si Noah Jupe. Urmeaza sa descoperim mai multe lucruri despre monstri si vom explora o multime de alte decoruri. Evelyn si cei trei copii ai sai vor pleca la drum si vor lasa in urma lor casa in care au locuit o buna perioada de timp. O alegere destul de riscanta tinand cont de faptul ca un bebelus are tendinta sa fie mai zgomotos, indiferent de eforturile noastre.

Alti oameni urmeaza sa fie introdusi in aceasta continuare dirijata tot de John Krasinski. Principala adaugare pe lista actorilor este Cillian Murphy, un actor excelent al carui simpla prezenta provoaca intotdeauna ceva pe marele ecran.

Amanat din cauza pandemiei, A Quiet Place Part II va fi lansat in cele din urma pe data de 16 iunie. Promovarea filmului este relansata cu un ultim trailer. Tinand cont de succesul de care s-a bucurat prima parte, cu siguranta si partea a doua a filmului se va bucura de succes. Pe langa trailer, a mai fost lansat un clip video behind the scenes.

Lasă un răspuns